- Der er ikke andet valg end Kvist

Besøg Teamkvist.dk på Facebook

Gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvservice i Slagelse, Næstved, Køge og København

Hos Team Kvist står vi for gulvafslibning og gulvservice med flotte resultater, og vi kan behandle dit gulv, så det står som nyt igen. Du kan læse om andre kunders positive tilbagemeldinger, som har givet os topkarakteren fem stjerner ud af fem mulige på håndværker.dk.

Det får os nu ikke til at hvile på laurbærrene, for vi fortsætter med at rykke ud og skabe smukke gulve på hele Sjælland.

Professionel gulvservice

Er dit gulv blevet slidt og mærket af tidens brug? Så lad Team Kvist lave en flot gulvafslibning eller gulvservice.

Uanset hvilken type trægulv du har, vil det med årene få mærker efter slitage, og oftest tager et ubehandlet trægulv også farve, så man kan se, hvor møbler og tæpper har været. Hvad enten du gerne vil opfriske dit trægulv i din nuværende bolig, eller du har overtaget en bolig med et trægulv, der trænger til en kærlig hånd, står Team Kvist klar med ekspertisen og de rette maskiner til at få dit trægulv som nyt igen.

Vi kan lave gulvafslibning på alle typer massive trægulve, ligesom enkelte lamelgulve også kan slibes.

Når vi sliber et massivt trægulv gør vi det nænsomt og vores faguddannede håndværkere ved, hvad hver enkelt gulvtype skal behandles med.

Selvom der er store mærker i et gulv, kan vi slibe det så fint, at det både føles, dufter og ser ud som om, det er helt nyt. Vi kan også slibe gammel maling og lak af, så du igen kan nyde træets flotte struktur.

Efterbehandling af gulv

Efter gulvafslibning står dit gulv nøgent og åbent og bør da efterbehandles for at sikre, at det er modstandsdygtigt fremover.

Hvis du foretrækker det rå gulv, kan vi give det neutral sæbe, der mætter gulvet, så det bedre modstår snavs og lignende, men stadig ser helt naturligt ud. Vi kan også efterbehandle med olie, der kan lukke træet delvist og gøre det endnu stærkere, og her kan du vælge enten en naturfarve eller olie med hvid pigment for at få endnu lysere gulve. Endelig kan vi lakere dit gulv, så det er meget stærkt og tåler store belastninger og slitage, med naturlak eller hvidpigmenteret lak.

Ved gulvslibning og gulvservice bruger vi altid de bedste produkter på markedet, andet kan ikke betale sig, når man ønsker et professionelt resultat. Og udover gulvservice i høj kvalitet, tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Godt håndværk behøver ikke være dyrt.

Få et tilbud på gulvafslibning og gulvservice

Vi kører dagligt ud og udfører gulvafslibning og gulvservice i Haslev, Køge, København og på Frederiksberg, og vi kører gerne til andre dele af Sjælland også. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 21 72 72 70, så er din professionelle gulvmand på vej.

5-stjernet anmeldelse

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer multiserviceopgaver ind, så kontakt os endelig, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Vi udfører kvalitets multiservice på hele Sjælland