- Der er ikke andet valg end Kvist

Besøg Teamkvist.dk på Facebook

Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse i Slagelse, Næstved, Køge og København

Team Kvist er eksperter i effektiv skadedyrsbekæmpelse, og kan tilbyde dig bekæmpelse af alle de gængse typer skadedyr, naturligvis udført af faguddannet personale.

Med 15 års erfaring i bagagen og de rette midler og teknikker kan vi sikre skadedyrsbekæmpelse med effektive metoder og gode resultater.

Har du først fået besøg af skadedyr, vil du sandsynligvis gerne blive fri for dine nye gæster hurtigst muligt. Vi rykker ud med teknikker og effektive midler på hele Sjælland med kort varsel.

Vi bekæmper skadedyr ude og inde

Der findes skadedyr både ude og inde, i jorden, under gulve, i vægge og på loftet. Team Kvist bekæmper med lovlige midler de typiske skadedyr, som kan inddeles i henholdsvis gnavere og insekter.

Af gnavere er det typisk skadedyr som muldvarp, mosegris, rotter og mus, vi bekæmper.
Af insekter er det oftest hvepse, væggelus, myrer, borebiller, møl og kakerlakker.
Endvidere kan vi også bekæmpe mår.

Når Team Kvist rykker ud og bekæmper skadedyr, bruger vi udelukkende lovlige metoder og midler, ligesom vi naturligvis har de nødvendige tilladelser.

Overordnet bekæmper vi skadedyrene således:

  • Muldvarpe og mosegrise bekæmpes med phosporbrinte, som er en giftgas, der trænger ned i jorden og efter 4-6 timer har slået muldvarpene ihjel. Efter 48 timer kan der atter graves i jorden uden fare.
  • Mus kan udryddes ved hjælp af fælder eller ved at lægge gift ud i giftstationer med forskellige typer gift – og de sættes op, så andre dyr ikke kan komme i kontakt med giften.
  • Rotter bekæmpes indendørs ved hjælp af fælder, og udendørs ved gift afhængig af, om det er i kloakkerne eller på åbne arealer rotterne er. Man har pligt til at melde fund af rotter til kommunen.
  • Hvepse bekæmpes med insektspray, og Team Kvist arbejder professionelt iført beskyttelsesdragt. Det frarådes, at man selv sprayer, da det kan være livsfarligt med hvepseangreb.
  • Herkulesmyren, Danmarks største myreart, kan fuldstændig ødelægge gulvkonstruktioner, og her udlægges myrepaste og myregift.
  • Borebiller kræver oftest en kemisk behandling, som Team Kvist kan udføre, hvis ikke en opvarmning af træværket er nok.
  • Kakerlakker findes i flere arter og kan være svære udrydde, da man ikke må anvende hvad som helst i fx et køkken. Hos Team Kvist har vi de rette bekæmpelsesmidler.
  • Væggelus er ganske små og kan være næsten umulige at få øje på, så de kan være omfattende at bekæmpe, men Team Kvist har ekspertisen og hjælper dig med, at udrydde væggelus.

Er skaden sket, så lad os få bugt med skadedyrene

Hos Team Kvist har vi såvel erfaring som ekspertisen til at få bugt med alle typer skadedyr, også de, der ikke er nævnt herover. Og vi udarbejder naturligvis dokumentation til forsikringsselskabet, såfremt det er en forsikringsskade. Du kan kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for skadedyrsbekæmpelse – vi kører i Haslev, Køge, København og på Frederiksberg, men rykker ud til hele Sjælland, hvis behovet er der. Kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på tlf: 21 72 72 70, så kommer vi og udrydder skadedyrene!

5-stjernet anmeldelse

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer multiserviceopgaver ind, så kontakt os endelig, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Vi udfører kvalitets multiservice på hele Sjælland