- Der er ikke andet valg end Kvist

Besøg Teamkvist.dk på Facebook

Skadeservice

Skadeservice i Slagelse, Næstved, Køge, København og på resten af Sjælland

Uanset hvilken form for skade i din bolig, du står med, kan du få hjælp hos Team Kvist. Vores skadeservice omfatter både brand- og vandskader og fjernelse af skimmelsvamp.

Vi står også gerne for at udarbejde opgørelser til forsikringsselskabet, så dokumentationen er i orden.

Hvis din skade skulle have bredt sig til gulve eller vægge, tager vi selvfølgelig også gerne professionel hånd om dette. Vi har både mandskab og maskiner, der kan sikre, at skaden ikke breder sig yderligere.

Står du med en skade er hjælpen nær

Hos Team Kvist har vi mere end 15 års erfaring med skadeservice, og vi har løbende efteruddannet og videreuddannet vores mandskab, så de kan tage sig af alle de typer skader, der oftest opstår i en bolig.

Noget af det vigtigste, når der er sket en skade i din bolig er, at skadesudbedringen sættes i gang hurtigst muligt, så du med den rette skadeservice kan undgå at skaden breder sig.

Et eksempel er, at der efter en brandskade skal dækkes effektivt, sikkert og hurtigt af, så eventuelt vand fra enten slukningsarbejdet eller regn udefra ikke laver yderligere skader. Det sørger Team Kvist for at etablere korrekt og hurtigt, så skaden mindskes mest muligt.

Det er aldrig rart at stå med en bolig, der er blevet skadet af enten ild eller vand, men det er vigtigt at holde hovedet koldt og sørge for, at den rette skadeservice kommer på banen. Hos Team Kvist sætter vi en ære i at være den hjælpende hånd, når skaden er sket.

Vi kan tilkaldes med kort varsel, for vi ved, at både brandskader og vandskader kan opstå på alle tider af døgnet. Så uanset om du står med en brandskadet bolig, eller der er sprunget et vandrør, der har givet skader på andre dele af boligen, kan vi rykke ud og i første omgang etablere sikker afdækning, inden selve udbedringen skal i gang.

Vi udbedrer også de ikke akutte skader

Skimmelsvamp er knap så akut som en brandskade eller en vandskade, men kan kræve effektiv skadeservice alligevel i form af afrensning og behandling af de flader, skimmelsvampen trives på. Skimmelsvamp kan være stærkt generende for de mennesker, der har opholdt sig i lokalet, hvor den gror, og bør fjernes, når den udvikler sig til at påvirke indeklimaet og helbredet.

Team Kvist har ekspertisen til at bortskaffe skimmelsvamp og rådgive om, hvordan boligen udbedres, så svampen ikke kan gro der. Oftest handler det om at få fugtige og kolde flader tørret ud og behandlet, og sørge for, at der ikke kan etableres nye kuldebroer og vækstbetingelser for skimmelsvamp.

Skadeservice der rykker ud, når du kalder

Vi er klar til at rykke ud med effektiv skadeservice, når du har behovet, og kører hver dag i Haslev, Køge, København og på Frederiksberg, men dækker reelt hele Sjælland, hvis behovet er der. Kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på tlf. 21 72 72 70, så er din skadeservice på vej.

5-stjernet anmeldelse

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer multiserviceopgaver ind, så kontakt os endelig, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Vi udfører kvalitets multiservice på hele Sjælland