- Der er ikke andet valg end Kvist

Besøg Teamkvist.dk på Facebook

Træfældning

Træfældning i Slagelse, Næstved, Køge, København og på resten af Sjælland

Træfældning er ikke for amatører, da det er både besværligt og kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Lad derfor professionelle som Team Kvist stå for opgaven med din træfældning.

Udover at fælde træerne, står vi også for beskæring og topkapning, hvis det er det, dit træ har brug for. Vi arbejder omhyggeligt, så du får det bedste resultat, uanset om du vil have træerne fældet eller ønsker dem beskåret. Med det rette mandskab og de rette redskaber kan vi udføre den svære del af dit havearbejde, så det ikke går ud over hverken sikkerhed, hus eller have.

Træfældning kræver ekspertise

Når et træ er blevet større, kan der være grunde til, at man enten ønsker det helt fældet eller ønsker det beskåret i større eller mindre grad. Det er en dristig sag at kaste sig ud i for amatører, og

derfor vil vi kraftigt opfordre til, at du lader en professionel stå for opgaven. Hos Team Kvist har vi faguddannet mandskab, der gerne klarer din træfældning og kan lave fx flis af det efterfølgende til din have.

Mange årsager til træfældning eller beskæring

Der kan være talrige årsager til, at et træ bør fældes eller beskæres, det kan være fordi træet hælder skævt, er stormskadet eller er angrebet af råd eller svamp. Det kan også skyldes, at træet står for tæt på vej, på el-ledninger eller anden bebyggelse eller måske står, hvor der skal anlægges eller bygges. Vi kan rykke ud med kort varsel og fjerne træet eller beskære det om nødvendigt. Måske er det ikke nødvendigt at fælde hele træet, men det kan nøjes med en kraftig beskæring? Det kan også være sundt for træet selv og dets videre vækst.

Vi kan også foretage en topkapning, enten manuelt eller fra en lift eller kran, afhængigt af, om vi ikke kan komme op i selve træet på grund af råd eller andet.

Inden vi foretager noget træarbejde, tager vi altid en dialog med dig som kunde om, hvad du ønsker og forventer, og derefter vurderer vi med udgangspunkt i træets stand, hvad der er muligt og nødvendigt. Og så får du naturligvis en fornuftig pris på træfældning, beskæring eller topkapning.

Kontakt os og hør mere om træfældning

Vi rykker ud og laver træarbejde i Haslev, Køge, København og på Frederiksberg, men kører gerne ud til træfældning, beskæring eller topkapning på hele Sjælland. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 21 72 72 70, måske er vi lige ude at fælde et træ, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

5-stjernet anmeldelse

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer multiserviceopgaver ind, så kontakt os endelig, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Vi udfører kvalitets multiservice på hele Sjælland