- Der er ikke andet valg end Kvist

Besøg Teamkvist.dk på Facebook

Væggelus

Væggelus – Vi fjerner dem i Slagelse, Næstved, Køge og København

Har du først fået væggelus i din bolig, så er det med at handle hurtigt! De formerer sig og er stærkt generende. Team Kvist kan udrydde væggelus effektivt, en øvelse der typisk skal gennemføres over et par gange.

Det er meget vanskeligt for en boligejer eller -lejer selv at fjerne væggelus, da det kræver stærke remedier og ikke mindst stor omhyggelighed. Statens Skadedyrslaboratorium anbefaler, at du lader en professionel skadedyrsbekæmper om opgaven, og her kan Team Kvist med både erfaring og ekspertise rykke ud og påtage sig opgaven.

Hvad er væggelus

Væggelus er ganske små og kan være næsten umulige at få øje på. Men de fleste mennesker, der har væggelus i boligen, vil mærke dens eksistens ved kløe efter de små bid, den afsætter. Væggelusen suger ens blod, såvel menneskers som større pattedyrs, og det kan medføre større områder på huden fyldt med røde, kløende prikker. Det giver kraftig kløe og kan svie, og bør behandles ligesom bistik med lindrende salve. Men får du ikke fjernet selve væggelusene, kan du blive generet af dem længe.

Hvis du bor til leje, har du faktisk pligt til at oplyse din udlejer om, at du har konstateret væggelus, da de lynhurtigt kan sprede sig til andre lejemål, hvorved du kan blive gjort ansvarlig.

Væggelus er ganske små, og det er primært deres afføring, man kan bruge som indikation af, hvor omfattende de har udbredt sig. Som professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma checker vi vægge, paneler, madrasser, skabe og alle andre mulige gemmesteder.

Vi sprøjter til væggelusene er væk

Det er vigtigt, at du sætter hurtigt ind, hvis du har mistanke om væggelus, og vi kan rykke ud med kort varsel for at konstatere, om der vitterligt er tegn på væggelus, og dernæst sætte en bekæmpelse i gang. Typisk må vi komme over flere omgange for at være sikker på, at vi har fået bekæmpet væggelusene effektivt. Vi skal have has på både de levende væggelus og de mange æg, væggelusene lægger.

Det er ikke muligt at få bekæmpelsesmidler i håndkøb eller byggemarkeder, der er effektive nok, hvorfor du kan være langt mere sikker på et godt resultat ved at bruge en professionel skadedyrsbekæmper.

Kontakt os straks du finder væggelus

Vi anbefaler, at du kontakter os med det samme, du har mistanke om, at der er væggelus i din bolig. Vi rykker ud i Haslev, Køge, København og på Frederiksberg, men kører gerne til hele Sjælland, hvis væggelusene er der. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf: 21 72 72 70, så rykker vi ud for at bekæmpe dine væggelus.

5-stjernet anmeldelse

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer multiserviceopgaver ind, så kontakt os endelig, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Vi udfører kvalitets multiservice på hele Sjælland